Contact

Jouw Sampan avontuur op de Giessen begint hier...

Overweeg je een unieke ervaring op het water? Of je nu droomt van een romantisch uitje met je partner, een gezellige familiedag wilt organiseren, of op zoek bent naar een origineel teamuitje, de Sampan is de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Terwijl je over de Giessen vaart, krijg je de kans om prachtige momenten te beleven, onvergetelijke herinneringen te creëren en de banden met je dierbaren of collega’s te versterken. Of je nu de serene rust van de rivier wilt ervaren of een levendige, actieve dag op het water plant, met de Sampan is alles mogelijk. Wacht niet langer, reserveer een Sampan.

Overweeg je een unieke ervaring op het water? Of je nu droomt van een romantisch uitje met je partner, een gezellige familiedag wilt organiseren, of op zoek bent naar een origineel teamuitje, de Sampan is de ideale keuze voor We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een onvergetelijke tocht!

Adres: De Sampan, Slingelandseweg 17d, 3381 KZ Giessenburg
E-mail: info@desampan.nl
Facebook: dagjevaren

KvK nr.: 87925079  |  BTW NL004508151B68  |  Bankrek.nr.: NL89RABO0318991101


Let op: met ingang van 2023 is de Chinese Schouw/ De Sampan als handelsnaam verbonden aan
Doet Actief.

Sampan huren

Een tocht met een Sampan over de Giessen, één van de betoverendste veenriviertjes van Nederland, is een onvergetelijke ervaring!

Openingstijden

Van april tot september is het mogelijk om een Sampan te huren. De beschikbaarheid hangt natuurlijk af van de door jou gekozen datum.

Adres & route

Het dorp Giessenburg bevindt zich in de Gemeente Molenlanden (provincie Zuid-Holland), vlakbij de vestingstad Gorinchem.