Adres & Route

Adres & route naar de Sampan

Midden in het pittoreske Zuid-Holland vind je het dorp Giessenburg, genesteld in de Gemeente Molenlanden. Dit charmante dorp ligt op een steenworp afstand van de historische vestingstad Gorinchem, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring op het water, dan is De Sampan de perfecte bestemming. Hier kun je genieten van een rustgevende vaartocht in een traditionele Sampan boot, terwijl je de prachtige omgeving van Giessenburg verkent.

Contactgegevens
Adres: De Sampan, Slingelandseweg 17d, 3381 KZ Giessenburg
E-mail: info@desampan.nl

Plattegrond

Bekijk vooraf de plattegrond, zodat je bij aankomst direct ziet waar je kunt parkeren. Voor of na je vaartocht kun je in de picknickweide genieten van je eigen meegebrachte snacks en drankjes. Ook is er een toilet beschikbaar. De boten zijn aangemeerd bij de steigers, waar een medewerker van de Sampan je zal verwelkomen. 

Routebeschrijving via Google Maps

Voor een uitgebreide plattegrond en routeplanning adviseren we Google Maps te gebruiken. Dit biedt je een helder beeld van de locatie en helpt je moeiteloos de weg naar De Sampan te vinden.