Sampan huren

Heerlijk varen in het Groene Hart: een oase van rust en natuur.

[ geopend van april tot en met september 2024 ]

Ontdek de magie van het Groene Hart
Wil je even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en jezelf onderdompelen in de serene schoonheid van de natuur? Overweeg dan een tocht met een Sampan in het Groene Hart. Geopend van april tot en met september 2024, bieden wij je de kans om één van de mooiste veenriviertjes in Nederland te verkennen, gelegen in de schitterende omgeving van de Biesbosch.

De rust van varen met een Sampan
Stel je voor: zachtjes glijdend over het water, omringd door het weelderige groen, de zachte rimpelingen van het water en het gezang van vogels. De Sampan, uitgerust met een fluistermotor, zorgt ervoor dat je ongeveer 5 km per uur vaart zonder enige verstoring van motorgeluiden. Het is de perfecte manier om tot rust te komen, of je nu alleen bent, met een geliefde, familie, vrienden of collega’s.

Ervaringen van onze gasten
Onze gasten zijn keer op keer betoverd door de ervaring. Hier zijn enkele reacties van hen die de schoonheid van de Giessen aan boord van een Sampan hebben mogen ervaren:

“Echt gaaf.” – “Heerlijk gevaren richting Noordeloos.” – “Wat een fantastisch natuurgebied.” –
“We hebben genoten.” – “Wat een rust.” 

Plan jouw vaartocht...

Laat je meeslepen door de rustgevende kracht van de natuur en de unieke ervaring van varen met een Sampan. Reserveer nu en beleef een dag die je niet snel zult vergeten.

Stap 1 – Kies jouw Sampan
Opteer voor een GROTE of KLEINE SAMPAN.

Stap 2 – Kies een beschikbaar moment
Elke vrijdag updaten we de beschikbaarheid van de Sampans voor de komende week op onze website.
Let op: Op de dag zelf is online reserveren via de website niet mogelijk.

Stap 3 – Rond af met een online betaling
Voltooi je reservering door direct online te betalen en neem de bevestigingsdetails zorgvuldig door.

Vragen?

Heb je een vraag over je reservering of ben je benieuwd naar de opties voor een specifieke datum?
Stuur ons een mail!

Instructievideo

De boten zijn uitgerust met een stille fluistermotor en zijn gemakkelijk te besturen. Je bereikt een snelheid van ca. 5 km per uur.

Prijzen

Check de gedetailleerde prijsinformatie voor de diverse tijdsloten van zowel de kleine als de grote Sampan, afhankelijk van beschikbaarheid.

Adres & route

Het dorp Giessenburg bevindt zich in de Gemeente Molenlanden (provincie Zuid-Holland), vlakbij de vestingstad Gorinchem.