Corona-update

_DSC0043

BOOTJES KUNNEN GEHUURD WORDEN!!

Wij mogen zowel de grote als de kleine sampans gaan verhuren!

Dit wel onder strikte voorwaarden. Alleen gezinnen/huisgenoten en in een grote sampan max 3 pers. om de anderhalve meter afstand te behouden.

Dit onder de volgende eisen:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Volg de eisen van het RIVM op. Voelt u zich ziek of heeft u koorts, blijf dan alstublieft thuis… wij zien u dan graag een andere keer!
  • Wij proberen menselijk contact tot het minimum te beperken. Er zal een duidelijke bevestigingsmail komen, en in de boot is uitleg aanwezig over hoe de boot werkt. Daarnaast is er een Youtube filmpje beschikbaar (zie hieronder) met meer uitleg. Als er op de dag zelf nog vragen zijn, staan wij altijd voor u klaar, maar bekijkt u alstublieft eerst het filmpje.
  • Wij zullen rekening houden met het verspreiden bij de afvaart. Het zal wat anders dan normaal gaan, misschien moet u even wachten, maar dit alles doen wij zodat wij de 1,5 meter regel kunnen blijven volgen!
  • Gelieve alleen als gezin/huisgenoten komen, anders max. 3 personen
  • Arrangementen kunnen vaak doorgaan, maar dat verschilt per arrangement. Neem contact op voor verdere info.

Heeft u verder nog vragen? Bel naar 0634274850.

Vul bij het boeken via de site aub zoveel mogelijk gegevens in, zo hoeft op de dag zelf de schriftelijke overeenkomst niet ingevuld te worden. Bekijk ook het Youtube filmpje (hieronder) met alle uitleg!


Graag een kwartier voor vertrek aanwezig zijn, zodat u op tijd kunt vertrekken.
Als u te laat aanwezig bent, gaat dit helaas van uw eigen vaartijd af.