Varen en wijnproeverij

– Lijkt de combinatie van varen en een wijnproeverij jou wel wat? Ook dit is mogelijk! De wijngaard ‘Domein Oosteind’ ligt in Goudriaan, een prachtige streek in de Alblasserwaard. De Alblasserwaard is een streek waar de druivenplant uitstekend gedijt. De wijnen van Domein Oosteind zijn hiervan het beste bewijs. Met liefde, zorg en vakmanschap streven zij ieder jaar weer naar een optimaal resultaat.

Zowel de teelt als de vinificatie voeren ze volledig in eigen beheer uit. Druiven worden verwerkt in de wijnmakerij. Rijping van de wijn vindt plaats in de kelder onder het huis. Hier is de temperatuur zowel ’s zomers als ’s winters constant. Ook de botteling gebeurd op locatie.

U kunt hier een rondleiding krijgen van 1 a 1.5 uur met:

  • Proeverij van diverse wijnen
  • Bezichtiging en uitleg van wijn maken in de wijnmakerij
  • Rondleiding in de wijngaard

U kunt met de sampan vanaf ons opstappunt De Chinese Schouw, naar het Restaurant ’t Raadhuis in Goudriaan varen. Dit duurt ongeveer 1,5 uur. Vanaf daar wordt u opgehaald, en naar de wijngaard gebracht. Bij dit arrangement heeft u de sampan 5 uur tot uw beschikking.

De combinatie van varen en een wijnproeverij is beschikbaar van maandag t/m zaterdag. Reserveren vanaf 5 personen.

Prijs per persoon: €33,00

U kunt er ook voor kiezen om 2 of 3 uur met de sampan te varen, en uw eigen vervoer naar de wijngaard te regelen. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie neemt u contact op met: info@desampan.nl